Advocatenkantoor Van Laake Engelen Mill Velp

Tarieven

Van Laake | Engelen Advocaten vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de kosten. Tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek worden de kosten van onze hulp expliciet met u besproken. Geen verrassingen achteraf, maar duidelijke afspraken vooraf. Voor welke van de hierna genoemde mogelijkheden u in aanmerking komt en welke bij u past, wordt tijdens het eerste gesprek met u besproken.

Gefinancierde rechtsbijstand / pro deo

Van Laake | Engelen Advocaten staat ook mensen met een kleiner budget bij. Indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (een pro deo advocaat of een toegevoegde advocaat), worden de kosten van rechtsbijstand deels voor u vergoed door de overheid. U hoeft u in dat geval alleen een eigen bijdrage te betalen. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en wordt vastgesteld door de Raad voor Rechtsbijstand. U krijgt daarnaast korting op mogelijke andere kosten, zoals griffierechten en deurwaarderskosten. Gefinancierde rechtsbijstand maakt hulp van een advocaat voor iedereen mogelijk.

Rechtsbijstandsverzekering

Indien een procedure gevoerd dient te worden en u heeft een rechts­bijstand­verzekering die het rechtsgebied dekt, dan kunt u ons inschakelen. U heeft recht op vrije advocaatkeuze. De rechtsbijstandverzekeraar moet uw keuze dan aanvaarden en de advocaatkosten vergoeden. Informatie hierover kunt u vinden in uw polis of bij uw rechtsbijstandsverzekeraar. Van Laake | Engelen Advocaten treedt op voor verzekerden van alle rechtsbijstandsverzekeraars en heeft hiermee veel ervaring.

In geval van een geschil tussen een verzekerde en de verzekeraar over de behandeling van een zaak, heeft een verzekerde recht op een second opinion van een deskundige. Ons kantoor kan die second opinion verzorgen.

Honorarium

Als u niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, worden de werkzaamheden verricht tegen een uurtarief van € 215,00 exclusief BTW. De gebruikelijk in rekening gebrachte kantoorkosten worden door ons niet doorberekend. De tijdsbesteding wordt zorgvuldig bijgehouden en maandelijks gespecificeerd aan u gefactureerd. U weet precies waarvoor u betaalt.

Prijsafspraak

Indien mogelijk spreken wij voor de behandeling van uw zaak een vaste prijs af. Of het nu gaat om een advies of een procedure. Duidelijkheid staat hierbij te allen tijde voorop.

Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek >


Van Laake | Engelen Advocaten heeft niet de beschikking over een stichting derdengelden.

Onze gegevens

Kantoor Mill

Wilhelminastraat 16
5451 AR  Mill
T 0485 45 41 50
E laake@vanlaake-engelen.nl

Kantoor Velp

Lievendael 4
5363 VG  Velp (N-Br)
T 0486 85 40 00
E engelen@vanlaake-engelen.nl