Advocatenkantoor Van Laake Engelen Mill Velp
"Jan ervaart het als een voorrecht met raad en daad zijn cliënten terzijde te staan."

Mr. J.A.J.M.I. van Laake

Advocaat Jan van Laake

Jan van Laake is inmiddels 38 jaar advocaat, steeds als zelfstandig advocaat kantoorhoudend in Mill. Hij studeerde Nederlands Recht in Nijmegen aan de Radboud Universiteit.

Voorafgaand aan en tijdens zijn studie was hij werkzaam bij de Rechtswinkel in Cuijk en Nijmegen, als sociotherapeut in de TBS-inrichting de Pompekliniek in Nijmegen en als afdelingshoofd op Nederlands Mettray in Eefde. In die periode behaalde hij ook zijn diploma HBO Sociale Academie. Vanuit zijn interesse en deskundigheid is hij meer dan twaalf jaar lid van de Commissie van Toezicht op de TBS-kliniek de Rooijse Wissel in Venray geweest.

In de praktijk in Mill houdt hij zich met plezier bezig met onder andere personen- en familierecht en strafrecht. In zijn vrije tijd geniet hij van sport. Van huis uit een enthousiaste voetballer wordt door hem veel vreugde beleefd aan tennissen, biljarten en zo nu en dan een balletje golf. Met bridge houdt hij zich strategisch scherp. Altijd is het motto: met respect voor de tegenstander maar het winnende punt moet wel aan zijn kant vallen.

Het is in de meeste gevallen niet de gemakkelijkste tijd als mensen een advocaat nodig hebben. Jan ervaart het als een voorrecht met raad en daad zijn cliënten terzijde te staan. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring gaat hij samen op zoek naar een duurzame oplossing. Zacht als het kan, harder als het moet.

Rechtsgebiedenregister

Mr. J.A.J.M.I. van Laake heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk, in het bijzonder: strafrecht;
  • Psychiatrisch patiëntenrecht;
  • Personen- en familierecht, in het bijzonder: echtscheidingen, alimentatiezaken en omgangsgeschillen.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Onze gegevens

Kantoor Mill

Wilhelminastraat 16
5451 AR  Mill
T 0485 45 41 50
E laake@vanlaake-engelen.nl

Kantoor Velp

Lievendael 4
5363 VG  Velp (N-Br)
T 0486 85 40 00
E engelen@vanlaake-engelen.nl