Advocatenkantoor Van Laake Engelen Mill Velp
"Marijn heeft een informele en open werkwijze zodat u duidelijkheid hebt over de mogelijkheden en weet waar u aan toe bent."

Mr. drs. A.M. Engelen

Advocaat Marijn Engelen

Marijn Engelen heeft Nederlands Recht en Bestuurskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens en na zijn studies heeft hij drie jaar als jurist gewerkt in Cuijk.

Hij is in 2007 als advocaat be√ędigd. Sindsdien heeft hij als advocaat in Boxmeer op diverse rechtsgebieden gewerkt, waaronder het personen- en familierecht, bestuursrecht, arbeidsrecht, erfrecht, goederenrecht, huurrecht en het overeenkomstenrecht.

Marijn is ruim ervaren in adviseren en procederen. Hij is betrokken en heeft een informele en open werkwijze. Hij vertelt duidelijk hoe de zaak ervoor staat, zodat u weet waar u aan toe bent. In zijn specialismen is het voor een leek niet eenvoudig een weg te vinden, maar met zijn grondige kennis en actieve betrokkenheid mikt hij op een snel en gedegen resultaat.

In zijn vrije tijd is Marijn actief in het Velpse verenigingsleven en op het voetbalveld.

Rechtsgebiedenregister

Mr. drs. A.M. Engelen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht, in het bijzonder: echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsgeschillen, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning.
  • Sociaal Zekerheidsrecht, in het bijzonder: sociale voorzieningen (bijv. bijstand), volksverzekeringen en werknemersverzekeringen

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Onze gegevens

Kantoor Mill

Wilhelminastraat 16
5451 AR  Mill
T 0485 45 41 50
E laake@vanlaake-engelen.nl

Kantoor Velp

Lievendael 4
5363 VG  Velp (N-Br)
T 0486 85 40 00
E engelen@vanlaake-engelen.nl